Websoft Bulgaria със собствен CMS

Websoft Bulgaria със собствен CMS

За да повишим качеството на услугите, които предлагаме и да откликнем на нуждите на повече наши клиенти написахме наш собствен CMS. Често се сблъскваме с въпросите:

- Няма ли по-лесна администрация?
- А другите бутони за какво са?
- От телефона защо не ми се вижда всичко в админ панела?
- Няма да пипам да не объркам нещо!

Това ни подтикна да направим система за управление на съдържанието, която да не е толкова плашеща за обикновения потребител и дори да е по-функционална , отколкото другите готови CMS системи предлагат.

Има много неща, за които универсалните системи като WordPress не могат да се погрижат сами. Там трябва администраторите да добавят имена и описания на снимките, да се грижат за размерите на снимките, да пишат дескрипшъни и много други рутинни дейности, които много често се пропускат, но те са важни за СЕО оптимизацията на сайта.

Лесна работа и пълен контрол над съдържанието

При WebSoft SIte Manage сме се погрижили всичко да е лесно и максимално опростено. При първите тестове и внедряването на системата ни за управление на съдържанието вече на продъкшън имахме случай на клиент който директно заяви: "Нуждая се от още един сайт за дейността ми, но го искам да е като първия - с лесната администрация?".

С това ни стана ясно, че клиентите оценяват нашия труд и, че наистина СМС-а е полезен на нашите клиенти и улеснява управлението на сайта им. От богатия ни опит с различни стандартни системи, и проблемите, които сме отсранявали от тях успяхме успешно да комбинираме всичко, което е необходимо на един администратор на сайт.

Бързината е от значение

Простотата и оптимизираните заявки към сървъра с базата данни гарантират мигновенно зареждане на страниците, и повишават потребителското изживяване на посетителите на сайта Ви.  Ресурсите използвани за написването на  CMS-a гарантират съвместимост със всички хостинги предлагани на българския и световен пазар, a структурирания код спомага на всеки програмист да се ориентира лесно и да прави промени и допълнения.

Повечето стандартни системи се налага да правят много проверки и обръщения към базите данни, което използва много от ресурсите на сървъра, на който се хоства сайта. При WebSoft SIte Manage проверките се свеждат до минимум и само когато са необходими. Няма безброй плъгини, който да се инсталират и един на друг да си пречат и борят за процесорно време. Всичко се случва за миг и страницата се визуализира за много по-малко от секунда.

Уникална визия според изискванията на всеки

Вече не е необходимо да се съобразявате с темите, които се предлагат на пазара, и да чувате често оправданието - "Ама това е от темата, която сте избрали - няма какво да направим". При нас няма теми и ограничения във визията на сайта - всичко е според това, което Ви е нужно и полезно на бизнеса Ви. Визията и функционалността са на практика неограничени и единственото, което може да Ви ограничи е фантазията Ви или бюджета.

Лесна оптимизация за търсещите машини и интеграция със социалните мрежи

Вече не е необходимо да сте СЕО специалист, за да контролирате как известните търсачки като Google, Yandex или Bing виждат сайта Ви. Може да контролирате дори как сайта Ви да излиза като резултати в търсенето в тях. И това е само като попълните няколко полета, а всичко останало ще го свърши самия CMS. Това Ви позволява да пишете по-маркетингови описания на сайта и да привличате повече посетители и клиенти.

Вече не е необходимо да пишете статия в сайта и после да копирате същата във фейсбук или туитър. Само с натисканто на един бутон новата статия или публикация ще бъде шерната в социалните мрежи, с правилното заглавие, правилния текст и най-вече с правилната заглавна снимка.

Сигурността преди всичко

Често сме се сблъсквали със заразени WordPress или Joomla. Това не означава че системата е несигурна, а проблемът идва от това, че сорс кодът е общодостъпен, както за добросъвестните програмисти, така и за зложелателни хакери, които постоянно търсят уязвимости и се възползват от тях. Всеки може да изтегли ядрото на някоя CMS система за да разгледа как работи и да намери дупка в нея. Също като недостатък поже да се спомене, че се правят и теми на "ишлеме", и се бърза да се пуснат в продажба, без да се направят всички необходими тестове, а дори да се изтестват, след време някоя от технологиите остарява и пак се явява като пробойна в сайта.

При нас кода се инсталира от професионалист и не е достъпен от много хора.  Всичко е маскимално опростено и сигурно, ъпдейтите се получават безплатно и нашите специалисти постоянно работят и подобряват функционалността и сугурността. Докато пуснем за продажба нашата система за контрол на съдържанието месеци наред постоянно се следи error_log файловете и са остранявани всички грешки и изключения, които може да предизвикат крах или пробив с системата.

По-горе виждате лог файл на случайно избран WordPress на наш клиент и лог файла на работещ от месец сайт на друг наш клиент, с инсталиран WebSoft SIte Manage. Wordpress-a генерира  40 грешки и предупреждения само на едно презареждане, а при нашата система няма нито една грешка от месец работа.

Но все пак избора как да управлявате сайта си остава Ваш.