Какво предлагаме

Уеб и софтуерни услуги от Websoft Bulgaria

Ние знаем как се правеха нещата преди, знаем как се правят сега и се досещаме как ще бъдат в бъдеще.

Изработка на One Page сайт

One page сайт или сайт, който е съставен от една страница с много секции, лесно достъпни от менюто може да съдържа важна информация за продукт, марка, събитие или услуга.

Изработка на информативен сайт

Информативния сайт е най-честия избор на фирми и частни лица. Обикновено това е универсален сайт, който може да се използва практически за всякакви цели.

Изработка на продуктов каталог

Продуктовият каталог, както подсказва името е вид каталог за продукти или услуги. В него се акцентира най-вече на търговския вид и спецификациите на даден продукт или услуга.

Изработка на онлайн магазин

Грабващ дизайн, опция за 3D представяне на Вашите продукти, перфектна СЕО оптимизация за всеки продукт поотделно и лесния контрол ще превърне Вашият магазин в истински хит на пазара.

Новинарски портал или блог

Тенденцията в медиите напоследък e на преминаване от печатните издания към новинарски портали и сайтове от тип електронно списание. Смело заявяваме че новинарските портали печелят все по-голяма аудитория.

Изработка на корпоративен сайт

Корпоративния уеб сайт е представителен сайт, съдържащ подробна информация за дадена фирма или организация. Той е Вашето уеб предствяне пред света.

Софтуерни решения

Трябва Ви специфичен софтуер, с който да управлявате бизнеса си? Готовите продукти предлагат излишна функционалност, която само обърква персонала? Решението е лесно!

CRM / ERP системи

CRM системата представлява клиентска база данни, в която се съхранява върешна, детайлна информация за настоящи и бъдещи клиенти, партньори или доставчици.