Интеграция със социални мрежи

Интеграция със социални мрежи

Повечето бизнеси разчитат на няколко канала за реклама и продажби. Често в тези канали влизат и социалните мрежи като Facebook, Tweeter, Instagram или други. За тази цел е необходима интеграция със социалните мрежи.

Когато публикувате информация на вашия уеб сайт - новина, продукт или съобщение и в същото време тази информация се налага да бъде публикувана в социалните мрежи като Facebook или Twitter, интеграцията със социалните мрежи е най-удобния метод. Популярните действия като споделяне или харесване стават лесно и само с един бутон.

Вашите потребители могат и да се регистрират или влизат във Вашия сайт чрез техния Facebook профил. Не се налага да попълват различни полета във формата за регистрация - данните за потребителите могат да се вземат директно от техния Facebook профил.

Също така чрез Open Graph таговете интегрирани в сайта и управлявани от администраторския модул може да задавате специално коя картинка, какво заглавие и какво описание да се появява в публикациите в социалните мрежи.